Over Son's Design

Son's Design is een eenmansbedrijf en is gestart in 2013. In de webshop bied ik een breed assortiment aan in handmade artikelen. Ik verkoop cadeau artikelen van hoogwaardige kwaliteit van mijn eigen merk Son's Design. De artikelen worden elk seizoen door mij persoonlijk aangepast in de webshop, zodat u bij mij altijd de leukste en nieuwste artikelen terug vindt.

Bij Son's Design geloof ik dat naar de productkwaliteit ook de service erg belangrijk is. Daarom sta ik ook voor persoonlijke vragen graag voor u klaar. Mocht u bijvoorbeeld een item hebben gezien maar ziet u het nu niet meer tussen het assortiment staan? Neem dan even contact met mij op om de mogelijkheden voor eventuele levering te bespreken.

Bij Sons Design ben ik gespecialiseerd in handgemaakte poppen en knuffels. Ook maak ik artikelen voor de kinderkamer, denk hierbij aan muurdecoratie, naamcadeaus en boxmobielen. Ik maak artikelen op verzoek van de klant. U mag mij altijd een bericht sturen met speciale verzoeken. Misschien kan ik u verder helpen.

Hand gemaakte knuffels van Baby TV

Hoi ik ben Sonja,

Vanaf 2013 ben ik begonnen met het maken van knuffels als hobbyist. In 2016 werd ik bekend met het namaken van baby TV knuffel.

Dit groeide uit tot een groot patronen assortiment, ik maak al mijn patronen zelf. En tekenen is dan ook 1 van mijn passies, samen met knuffels maken.

Ik heb al vele ouders en kinderen blij mogen maken met één van mijn creaties, de mooie reacties geven mij dan ook de motivatie om door te gaan.

Ik heb al vele ouders mogen helpen aan een speciale knuffel voor hun kinderen met Autisme. Het doet mij goed dat ik kinderen met een Bijzondere gave blij en gelukkig kan maken met één van mijn knuffels.

Een knuffel is dan ook een kind zijn beste vriend, die speciale band is moeilijk te verbreken. Kinderen kunnen hun verhaal kwijt bij hun knuffel vriend. Boosheid, verdriet en blijdschap zal die ene knuffel vriend nooit door vertellen aan iemand anders.

Een knuffel is één van de bijzonderste vriendjes die je maar kan hebben.

Bij hem kan je alles kwijt.

Liefs Sonja