Troost knuffel

Een knuffel voor troost

Een Troostknuffel is nodig, wanneer een kind verdrietig is. Het zoekt een troostende schouder en een luisterend oor. Wat is mooier dan een knuffeltje die haar armen om het kind heen slaat. Die stille tranen droogt en weer vertrouwen geeft. Een knuffel die beschermt en het kind van pijn en verdriet weerhoudt.

Deze troostknuffel kan helpen en bijstaan op elke dag van het leven. Een kind dat met gemis te maken krijgt, kan het soms niet verwoorden, wat het voelt. Toch heeft het behoefte aan troostende en zachte warmte. Deze knuffels zijn zo lief en met heel veel zorg gemaakt, dat ze merkbaar hun werk zullen doen.

Deze knuffel set is ontworpen door het kind zelf, dit zijn papa, mama en dochter. zo hoeft ze haar ouders nooit meer te missen.

Ik heb een template patroon gemaakt die je zelf mag inkleuren. Deze kan ik jou toe sturen via de mail. Neem contact op hier onder.

Prijs per knuffel €30,00

U krijgt na de aanvraag van een template een mail met alle informatie over uw bestelling. Na dat alles akkoord is en ik heb de prachtige tekeningen mogen ontvangen, zal ik een betaallink toesturen.

Ik zou graag een template patroon willen.