Kindertekening knuffel

Son's Design kindertekening knuffel

Het ontwerp van je kind als knuffel
Stuur uw mooiste kindertekening op en ik maken er volwaardig speelgoed van! Want kinderen zijn geweldige ontwerpers met een heldere vormentaal en een ijzersterke logica. Een bijzonder cadeau voor uw kind, voor uzelf of voor opa en oma.


Hoe ga ik te werk?
Ik laat de kindertekening eerst goed op me inwerken: Wat is het belangrijkste figuur? Hoe is het kleurgebruik? Hoe is het handschrift van het kind? Dan zoek ik bijpassende stoffen met de juiste structuur en kleur. Ik teken de figuur een aantal keer na tot ik een gevoel voor een 3d-knuffel krijg. Daarna maak ik een patroon.  Tijdens het maken let ik erop dat de nieuwe knuffel een echt karakter krijgt. De knuffel is meestal ca. 30 / 35 cm hoog. 

Prijs
De prijs voor een knuffel is €100 euro.
Voor dit bedrag heb je met liefde gemaakt en degelijk handwerk en een professionele vertaling van je (kinder)tekening door een kunstenaar. Wil je een knuffel voor je bedrijf of organisatie, dan kunnen andere  prijzen gelden. 


Ja, ik wil een knuffel laten maken!
Neem dan contact met me op via: info@sonsdesign.nl
Stuur of mail een tekening en geef daarbij de naam van het kind en indien gewenst een datum die erbij moet door. Daarnaast ontvang ik graag een naam en postadres en eventuele bijzondere wensen. Ik maak een 'custom order' voor je aan in de shop en na ontvangst van betaling kan ik starten met de knuffel. Meestal stuur ik binnen 4-8 weken de knuffel naar je toe. In drukke tijden zoals rond Sinterklaas en Kerst kan de levertijd anders zijn.

Tip: Wil je het extra persoonlijk maken? Stuur een kledingstuk op en we verwerken de stof in het speelgoed. Zonder extra kosten!

 

© 2018 - 2021 Sonsdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel