Privacy policy

24 mei 2018

Privacyverklaring
Hier vindt u de privacyverklaring van Son's Design. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Contactgegevens:
https://www.facebook.com/sonsdesign 
Son's Design
Leeuwarderstraatweg 205 
8469aa nieuwebrug
Tel: 06-25004713
M: info@sonsdesign.nl
BTW Nr. NL109695276B01
KVK Nr. 61248886

Son's Design is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Sonja Tiersma. Son's Design maakt knuffels, cadeau producten en meer.

Son's Design verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: Voor het verwerken/maken van uw bestelling. Voor het versturen van uw bestelling. Voor het afhandelen van uw betaling .

Ontvangers gegevens:
Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden tenzij dit op grond van wettelijke regeling een verplichting is, bijvoorbeeld controle belastingaangifte. Uw gegevens worden via privé bericht op facebook verzameld. Deze zijn alleen toegankelijk voor Son's Design. De gegevens worden genoteerd op een bon, welke na verwerken van uw bestelling gearchiveerd wordt in een map.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
Uw gegevens worden voor een lange tijd bewaard door Son's Design, maar nooit langer dan nodig is voor het ontvangen van uw betaling, maken van uw bestelling en versturen van uw bestelling, tenzij we op grond van wettelijke regeling, zoals de belastingaangifte, uw gegevens langer moeten bewaren.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Son's Design gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Son's Design neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Son's Design via info@sonsdesign.nl. Apparaten die uw gegevens openen zijn elk vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens worden beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij Soná Design vastgelegd en bewaard worden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Son's Design. Kloppen de gegevens niet of zijn uw gegevens veranderd, dan heeft u het recht om dit te laten rectificeren door Son's Design. Wilt u niet langer dat uw gegevens bij Son's Design vastgelegd zijn, dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens. U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat Son's Design niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Wilt u niet dat Son's Design uw gegevens gebruikt, dan heeft u het recht op stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@sonsdesign.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om zo snel mogelijk, binnen vier weken te reageren op uw verzoek.

Plichten:
De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de dienst of producten. Uw adres is bijvoorbeeld nodig voor het versturen van uw bestelling. Uw bank gegevens zijn bijvoorbeeld nodig voor het betalen van uw bestelling. Mocht het nodig zijn gegevens die uw heeft gedeeld met Son's Design met anderen te delen dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

© 2018 - 2022 Sonsdesign | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel